top of page
over ons_edited.jpg

55+Café in Herten


Ontmoeten, activiteiten, digitale hulp, informatie en dienstverlening komen wekelijks samen in het 55+Café in Herten.


Elke vrijdagmiddag van 14.00-16.30 uur een ontmoetingsplek voor senioren in Herten. U kunt er terecht voor een kopje koffie / thee, een glas bier of wijn, een praatje, een spelletje, digitale hulp, activiteiten of informatie. Altijd is er iemand aanwezig om u te verwelkomen en/of voor uw vragen. Regelmatig is ook iemand van o.a. 'VIJF', mantelzorgondersteuning / WMO, de wijkagent of digitale hulp aanwezig; zijn deze personen er niet dan kunt u een terugbelbriefje invullen en wordt door de begeleider de vraag doorgezet om contact met u te leggen!


Raadpleeg het menu van activiteiten of de agenda, wanneer digitale hulp of activiteiten plaatsvinden.


Een computercursus wordt niet op de vrijdagmiddag gegeven; we zijn hier afhankelijk van de agenda van de Bibliotheek. Kijk op de volgende link welke computercursussen er worden gehouden en wanneer.


U bent van harte welkom in het Café. Net als anderen, zult u zich thuis voelen! De koffie/thee staat altijd klaar! Consumpties zijn niet verplicht.


Blijkt dat het 55+Café te druk aanvoelt, dan kunt u in een andere kleinere ruimte 1x in de maand en/of 1x in het kwartaal kiezen voor 'rustige ontmoetingen'. Meer info.


Locatie: Herteheym, Putkamp 6a, Herten. Ingang via de loopbrug. Rolstoel - rollator - scoot-mobiel toegankelijk.


Let op: in de zomervakantie van 12/7 t/m 16/8 is het 55+Café in de zaal van cafetaria 'Aod Maerum' Molenweg 69 Merum! Vanaf 23/8 is Herteheym weer geopend voor het 55+Café!


Oproep: Wilt u ons team als vrijwilliger (gastheer of gastvrouw) komen versterken? Wij zijn op zoek naar u! Zonder de inzet van enkele vrijwilligers kan het 55+Café niet bestaan. De organisatie is op zoek naar 1 of 2 vrijwilligers, die 1x maand een vrijdagmiddag (13.30-17.00 uur) willen meehelpen met: opbouwen en opruimen (lichte werkzaamheden) van de Caféruimte en/of bij een activiteit; bezoekers verwelkomen en een praatje met hen maken. U wordt ingewerkt. Als vrijwilliger valt u onder de 'vrijwilligersverzekering' van de gemeente Roermond. Ons motto: senioren voor senioren. Kom eens aan in het 55+Café voor een vrijblijvend gesprek.


Het 55+Café wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Roermond en maakt deel uit van de Stichting Stuurgroep 55+ Herten. Heeft u interesse in meer (achtergrond) informatie, klik dan op deze link 'verbinden in Herten'.Комментарии


bottom of page