top of page
over ons_edited.jpg

55+Café in Herten


Ontmoeten, activiteiten, digitale hulp, informatie en dienstverlening komen wekelijks samen in het 55+Café in Herten.


Elke vrijdagmiddag van 14.00-16.30 uur een ontmoetingsplek voor senioren in Herten. U kunt er terecht voor een kopje koffie / thee, een glas bier of wijn, een praatje, een spelletje, digitale hulp, activiteiten of informatie. Altijd is er iemand aanwezig om u te verwelkomen en/of voor uw vragen. Regelmatig is ook iemand van o.a. 'VIJF', mantelzorgondersteuning / WMO, de wijkagent of digitale hulp aanwezig; zijn deze personen er niet dan kunt u een terugbelbriefje invullen en wordt door de begeleider de vraag doorgezet om contact met u te leggen!


Raadpleeg het menu van activiteiten of de agenda, wanneer digitale hulp of activiteiten plaatsvinden.


Een computercursus wordt niet op de vrijdagmiddag gegeven; we zijn hier afhankelijk van de agenda van de Bibliotheek. Kijk op de volgende link welke computercursussen er worden gehouden en wanneer.


U bent van harte welkom in ons Café. Net als anderen, zult u zich thuis voelen! De koffie/thee staat altijd klaar!


Locatie: Herteheym, Putkamp 6a, Herten. Ingang via de loopbrug. Rolstoel - rollator - scootmobiel toegankelijk.


Interview met begeleiders 55+Café: In gesprek met: 55+Café in Herten | Gemeente Roermond.


Het 55+Café wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Roermond en maakt deel uit van de Stichting Stuurgroep 55+ Herten. Heeft u interesse in meer (achtergrond) informatie, klik dan op deze link 'verbinden in Herten'.


De organisatie is op zoek naar 1 of 2 vrijwilligers, die 1x maand een vrijdagmiddag willen meehelpen met opbouwen en opruimen van de Caféruimte en/of bij een activiteit. U wordt ingewerkt. Ons motto: senioren voor senioren.

bottom of page