top of page
over ons_edited.jpg

Cursus 'Digitale overheid'


Cursus 'Werken met de digitale overheid'. Steeds meer zaken bij de overheid moeten tegenwoordig met de computer geregeld worden. Hiervoor heeft u een DigiD nodig. Maar hoe werkt dat nou eigenlijk, zo’n DigiD? Voor iedereen die wil leren overheidszaken te regelen via internet, geeft de Bibliotheek Bibliorura een cursus Werken met de digitale overheid. Tijdens deze cursus leert u hoe u een DigiD aanvraagt en veilig gebruikt. Ook bezoeken we diverse websites van de overheid, waaronder die van de gemeente. U leert bijvoorbeeld hoe u online een afspraak maakt of een wijziging doorgeeft.


De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van twee uur: 14.00-16.00 uur; inclusief een stukje herhaling over het gebruik van de laptop-tablet in het algemeen. De cursus wordt gegeven in wijkaccommodatie Herteheym in Herten. De cursus is gratis. Het is belangrijk dat u al enige kennis hebt van de computer en het internet. Vergeet niet de eigen laptop-tablet mee te nemen!


Let op: degene die in 2023 de basiscursus hebben gevolgd, krijgen automatisch een bericht van deze cursus; is dat niet zo, dan dient u z.s.m. contact op te nemen met Jamie Baade: 0475-519000 voor uw aanmelding; dat laatste geldt ook voor andere belangstellenden! Aangeven dat u belt voor aanmelding cursus 'digitale overheid' in Herten. Vermoedelijke aanvang cursus: 4 maart a.s..

Commentaires


bottom of page