top of page
over ons_edited.jpg

Casemanager dementie...

De casemanager is de “spin in het web” bij Hulp bij dementie. Eerder een organisator dan uitvoerder en zal de cliënt en mantelzorgers, evenals de eventuele overige betrokken hulpverleners, actief organiseren en begeleiden. De casemanager wordt één vast aanspreekpunt voor cliënt en mantelzorgers. De casemanager begeleidt, stemt af en bemiddelt, coördineert en bewaakt, evalueert en adviseert (lees meer taken casemanager).

Casemanagers Hulp bij Dementie Midden-Limburg heeft een aantal vaste medewerkers die u altijd kunt bellen tijdens kantooruren. Telefoon 088-610 61 61 of mail naar klantcontact@hulpbijdementie.nl


Mantelzorgondersteuning...Mantelzorgondersteuning is een ruim begrip. Het gaat hierbij vooral om de mantelzorger én de cliént goed voor te lichten over allerlei zaken die van belang zijn in het zorgproces; te denken aan mantelzorgwaardering, cursussen voor mantelzorgers, respijtzorg, vervoer voor cliént en mantelzorger, activiteiten voor mantelzorgers, etc.. Informatie over mantelzorgwaardering kunt u krijgen bij de gemeente Roermond: 0475-359999 en bij VIJF: 0475 - 38 46 39 (op maandag t/m donderdag bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur en op vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur).

_________________________________________________________________________


Tijdens deze themabijeenkomst zullen Booker Peeters en Jacqueline Engelen u interactief meenemen over de rol van de casemanger en mantelzorgondersteuning in het ziekteproces van bijvoorbeeld dementie.

Datum: 14 juni 2024.

Locatie: wijkaccommodatie Herteheym - Putkamp 6a Herten. Ingang via de loopbrug.

Zaal open: 14.15 uur.

Aanvang: 14.30 uur.

Einde: 16.00 uur.


Gratis toegang.

Comments


bottom of page